Cautare

2209 de rezultate pentru "obi iti" (2.70 secunde)
Trebuie sa-ti castige increderea inainte de a-l accepta in cercul tau intim, de aceea ar fi bine sa-i pui la incercare bunele intentii inainte de a-i permite sa se apropie.Intuitia iti va atrage atentia asupra eventualelor sale ganduri ascunse, dar e nevoie de mai multe teste inainte de a-i da acceptul.
Psoriazisul afecteaza de la modul in care te percepi tu pe tine insuti, pana la alegerea si practicarea unei meserii, de la modul in care relationezi cu persoanele apropiate, la modul in care iti petreci timpul liber.
intreaga societate te condamna daca iti lasi sotia, sau daca sotia te lasa pe tine. ... Daca vrei sa te casatoresti, nimeni nu te intreaba daca esti pregatit sau e doar un capriciu, daca o faci doar pentru ca iti place nasul femeii.
Era greu cand aveam indemnizatia de chirie, dar iti asumi aceste lucruri. ... Sunt cele trei calitati care iti asigura o casnicie frumoasa. ... Chiar iti plac jumarile? ... Ce iti amintesti legat de copilaria ta?
Asa ca trebuie sa iti cunosti bine pielea. ... iti induc starea de somn, masaj pe punctele de reflexoterapie, masaj corporal si tratament dermatocosmetic.
Poti sa fii un om care esti detasat de zona banilor, dar tie iti apare un semn si primul semn e o steluta. ... Si in momentul cand tie iti apare posibilitatea unei stelute si ai acea steluta.
10 lucruri pe care le faci zilnic la volan fara sa-ti dai seama ca iti strica masina Nu este usor sa conduci in Romania, o tara fara infrastructura si cu multe gropi oriunde privesti.
Daca vrei sa te integrezi in societate si sa nu mai fii la marginea ei, banuiesc ca un prilej minunat ar fi sa iti gasesti un loc de munca.
Un restaurant select, in care nu poti intra oricum, in care trebuie sa iti vezi lungul nasului, sa nu iti atragi dispretul comesenilor si sa te intinzi cat iti este plapuma. Mai prezidential spus, sa nu comanzi mai mult decat iti permiti sa platesti.
Intotdeauna trebuie sa stii sa o dai la intors, sa iti sustii "nevinovatia" chiar si atunci cand esti prins, sa te dai "rotund" ca ai coloana vertebrala, chiar si cand te apleci mai jos de...
Creditorii te preseaza si nu ai cum sa iti achiti obligatiile de plata la timp? ... Ce iti promite intermediarul: ... Masurile guvernului, evitate din doua miscari Pentru a convinge, expeditorul anuntului iti explica noile masuri antievaziune si iti spune cum pot fi ele ocolite.
Am citit tot textul cu atentie si acum o sa iti dau un raspuns, Mihai. ... Pai, Mihai, dupa ce ma faci troaca in articol, cand vezi ca iti scriu, o dai cu politeturi?
I-am spus domnule iti rezolv si trebuia sa-mi dea 100 de euro. ... la 13,00 te duci si iti scoti pasaportul. ... stim ca iti sintem datori si uite cum o sa facem.
Inca sunt pe plaja oameni cu caini, caini vagabonzi, trebuie sa te feresti de mingiile care iti zboara pe deasupra capului. De WC public nici vorba, asa ca pana una, alta, daca iti "vine", o sa folosesc...
Stiti, iti maresc pensia, iti dublez pensia, deci ti-am dat o prima luna asta. ... El este mai discret, mai tacut, si-a pierdut pozitia in PSD, asa este, cand nu mai esti puternic undeva, oamenii iti intorc spatele, te dau mai incet.
Daca inainte iti venea bloc P+4, acum iti vine o intrare in legalitate. ... Tot timpul iți va aduce lumea aminte si iti creeaza un disconfort.
Daca inainte iti venea bloc P+4, acum iti vine o intrare in legalitate. ... Tot timpul iți va aduce lumea aminte si iti creeaza un disconfort.
eu iti platesc leafa, adica sunt angajatorul dumitale. ... eu iti spun ce sa faci si tu faci. E drept ca traim in Romania si pe aici functioneaza regula balamucului, dar in principiu lucrurile stau cam asa cum iti zic eu.
Pai daca fiecare copil iti trimite cite 100 euro pe luna traiesti ca boierul, nu iti mai trebuie nici scroafa, nici vaca, nimic. ... "bine, vii aici in vizita, dar daca iti gasesti ceva de lucru, doar n-o sa te intorci.
Si nu credem ca iti doresti sa cumperi ruinele altora. ... Iar daca te incumetai sa o cumperi noua, iti dadeai seama ca mai bine cumparai un 325 pe benzina, deoarece cheltuiai aceiasi bani. ... Si daca vrei un Freelander din prima generatie, iti recomandam sa te mai gandesti.
google-analytics.com